Povestea noastră

Situat in centrul  Bacaului, la intersectia strazilor 9 Mai cu Bulevardul Unirii, CasaContesei s-a nascut, atat din pasiune pentru arta, cat si din talentul, credinta ca frumosul trebuie aratat, povestit si impartit cu ceilalti.

De-alungul celor peste 10 ani de activitate, am acumulat experienta de care am avut nevoie pentru a ne apropia si  a reusi sa  satisfacem  exigentele si preferintele dumneavoastra, astfel ca astazi, putem  afirma ca suntem  mandri de performantele noastre, iar dumneavoastra-incantati de interioarele decorate cu pasiune si profesionalism de noi.

0 +
Proiecte
0 +
Clienți fericiți
despre noi casa contesei 2
draperii casa contesei

Pentru cei care fac lucrurile cu drag, recompensa implica,  nu atat latura materiala, cat mai ales, pe cea sufleteasca iar CasaContesei se incadreaza intr-o astfel de categorie.

Apeland cu incredere la noi, ne onorati si ne transformati intr-o echipa ale carei standarde sunt mereu ridicate si chiar depasite. Asteptam provocarile dumneavoastra cu mult entuziasm!

Oferim soluții complete pentru tine

CasaContesei ofera servicii complete de decorare interioara, care constau in: Consultanta, Masuratori, Croitorie si Montaj.

Accesand fiecare categorie de servicii pe care le prestam, va ajutam sa va faceti o idee cat mai clara asupra activitatii noastre.

Consultanta

Masuratori

Croitorie

croitorie casa contesei

Montaj

Te așteptăm în CasaContesei

Pentru a vă face o idee cât mai clară asupra calităţii produselor noastre, vă invităm să vizitaţi magazinul nostru situat în BACĂU pe strada 9 Mai nr. 78.