Servicii

 CasaContesei ofera servicii complete de decorare interioara, care constau in: Consultanta, Masuratori, Croitorie si Montaj. Accesand fiecare categorie de servicii pe care le prestam, va ajutam sa va faceti o idee cat mai clara asupra activitatii noastre.

Consultanta

Pentru a putea beneficia de o lucrare completa, venim in ajutorul clientilor nostri cu toate informatiile de care dispunem.

Astfel, Casa Contesei ofera suport din primul moment al intalnirii cu dumneavoastra, pana in momentul finalizarii lucrarii, verificand permanent derularea acesteia.

Oferim servicii de consiliere in alegerea produselor ca stil, dimensiune, culoare si textura, acest lucru facilitand luarea celor mai potrivite decizii.

Masuratori

Efectuarea masuratorilor reprezinta o etapa foarte importanta in realizarea procesului de amenajare, din momentul in care v-ati hotarat sa efectuati o comanda catre noi.

Astfel, echipa noastra se va deplasa la locuinta dumneavoastra pe baza unei programari. Casa Contesei recomanda ca masuratorile sa aiba loc in momentul in care locuinta este deja finisata: pardoseala montata, pereti si tavane finisate, acest lucru fiind absolut necesar in obtinerea unor rezultate pozitive.

De asemenea, va oferim cele mai bune sugestii in alegerea tipurilor de sisteme de prindere, bazate pe anumite particularitati ale peretilor: unghiuri, materiale de constructie folosite. Garantam rezolvarea cu succes a situatiilor neprevazute care pot aparea pe parcurs ( tavan denivelat, ferestre prea mari etc).

Montaj

Montajul reprezinta ultima etapa a procesului de amenajare, fiind momentul in care ne vom bucura impreuna de spectacolul oferit de alegerea facuta de dumneavoastra, imbinat cu calitatea, eleganta si confortul oferite de serviciile noastre.

Echipa Casa Contesei este responsabila de efectuarea calitativa, punand accentul pe detalii. Fiind ultima etapa, montajul se realizeaza in mometul in care locuinta este finisata si curata, clientului revenindu-i sarcina de a asigura un mediu de lucru adecvat, bucurandu-se, la final, de un montaj ireprosabil.

Garantam rezistenta produselor noastre timp indelungat, iar acolo unde este cazul, oferim suport prin schimbarea unor componente.

Croitorie

Casa Contesei executa in atelierul propriu de croitorie, o gama variata de produse, adresate atat segmentului HoReCa, precum si locuintelor private.

Personalizam fiecare comanda, avand grija ca orice detaliu sa fie valorizat, astfel incat, produsul final sa satisfaca toate exigentele dumneavoastra. Calitatea este cea care ne inspira si ne ghideaza pentru a va oferi tot ce este mai frumos.

Executam orice model de perdea sau de draperie, folosind pliuri sau falduri ample, capse, funde, drapaje cu pasmanterii si snururi, rejanse concepute special pentru diferite raporturi de incretire, croim borduri si sisteme romane atipice, imaginatia noastra neavand margini atunci cand este provocata.

croitorie casa contesei

Apelează cu incredere la noi!

Cu fiecare proiect ne onorati si ne transformati intr-o echipa ale carei standarde sunt mereu ridicate si chiar depasite.

Asteptam provocarile dumneavoastra cu mult entuziasm!

Testimoniale Clienti

Ce spun clienții despre noi

Eleganță, stil, rafinament!

Busuioc Elena

Am fost intampinata cu o atitudine calda!
Servicii ireproșabile, produsul finit a ieșit peste așteptările mele!

Alina Darmanescu

5 stele

Herman Robert