Perdele și Draperii

Perdelele si draperiile imbraca in noblete fiecare incapere, facand-o sa emane caldura, intimitate si discretie Decorarea ferestrelor reprezinta o arta in sine, iar CasaContesei este o maestra in acest sens, oferindu-va un spectacol de bun-gust in materie de arta, si de bun-simt, in materie de costuri. Pentru ca ne respectam si va respectam, oferim produse de inalta calitate: perdele fine, insertii de broderie, organza, jaquard, brocart, tesaturi naturale din in si bumbac, articole accesibile tuturor, intr-o varietate de nuante si tentatii. Fie ca sunt perdele si draperii pentrru sufragerii, dormitoare, holuri, bucatarii, mansarde sau balcoane, colectiile noastre satisfac toate stilurile de amenajare, incepand cu stilul clasic- baroc si terminand cu stilul modern-exclusivist.

Perdele

PREȚ
de la 45 ron/ml până la 300 ron/ml

COMPOZIȚIE
polyester/ polyester + bumbac/mătase/in

DIMENSIUNI
lățime de 280/400 cm

TIP MATERIAL
simplu/cu model/brodat

Oferim soluții complete pentru tine

CasaContesei ofera servicii complete de decorare interioara, care constau in: Consultanta, Masuratori, Croitorie si Montaj.

Accesand fiecare categorie de servicii pe care le prestam, va ajutam sa va faceti o idee cat mai clara asupra activitatii noastre.

Consultanta

Masuratori

Croitorie

croitorie casa contesei

Montaj

Draperii

PREȚ
de la 80 ron/ml până la 400 ron/ml

COMPOZIȚIE
polyester/bumbac

DIMENSIUNI
lățime 280/330 cm

TIP MATERIAL
simplu/cu model/brodat/brocart

TIP MODEL
geometric/floral/clasic/modern/texturat

TIP OPACITATE
dim-out (reține 75% din lumină), black-out (99%)

Storuri Romane